CATALUNYANOTICIES.COM - Logo

El digital de Catalunya!

19/03/2019

::
Catalunya


El moviment pro Tabàrnia omple els carrers de Barcelona

Catalunya  -  04/03/2018  - 

Els manifestants han fet una ofrena floral al monument de Rafael Casanova

La Plataforma per Tabàrnia ha omplert aquest matí els carrers de Barcelona en una mobilització a favor d'aquesta iniciativa per tirar endavant una nova autonomia amb Barcelona i Tarragona, on l'independentisme no va superar el 50% dels vots en les eleccions del 21 de desembre.

Pancartes com "Seny i senyera, Tabàrnia es queda" o "Som i serem espanyols", a més de caretes amb la cara de l'autoproclamat president de Tabàrnia, Albert Boadella, han estat alguns dels emblemes que s'han vist a la marxa. Entre banderes espanyoles i tabarneses, els manifestats s'han mobilitzat cridats a "exaltar la fraternitat i l'optimisme enfront de la recerca de la ruptura i la falsa diferenciació".

La manifestació, a la que finalment no ha assistit Albert Boadella, ha recorregut els carrers de la capital catalana després de fer una ofrena floral al monument a Rafael Casanova, un dels punts claus cada 11 de setembre per commemorar la Diada. El portaveu de Plataforma per Tabàrnia, Jaume Vives, ha assegurat que Casanova "ens pertany" i ha defensat que el fet que sigui una figura lloada pel sobiranisme és "la gran demostració de com s'ha falsejat la història".

Per la seva banda, el president del moviment, Miquel Martínez, ha assenyalat que tot i que no volen esdevenir un partit polític, "arribaran tan lluny com l'independentisme vulgui arribar", en referència a la possibilitat d'una declaració unilateral d'independència.


Font: GIRONANOTICIES.COM

Whatsapp Imprimir


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya