CATALUNYANOTICIES.COM - Logo

El digital de Catalunya!

28/09/2023

::
Catalunya


En marxa Astrotalks, el principal esdeveniment astrològic de l'any que comptarà amb la reconeguda astròloga Yael Yardeni

Catalunya  -  31/03/2023  - 

L'acte tindrà lloc el 18 d'abril a les 19.30ha la històrica sala “Paranimf” de la Universitat de Barcelona

La reconeguda astròloga cabalística Yael Yardeni prendrà part a l'esdeveniment Astrotalks 2023, un moment de grans oportunitats”, en una conferència que pronunciarà el proper dimarts 18 d'abril a Barcelona. L'esdeveniment, considerat com el principal esdeveniment astrològic de l'any, comptarà amb una assistència molt restringida de públic, i tindrà lloc al Saló Paranimf de la Universitat de Barcelona i comptarà amb el suport del Reial Cercle Artistic” de Barcelona i de la “ Fundació Foment Europeu”. La presentació de la conferenciant és a càrrec de Sarah Dubovis, mestra d'El Centre de Kabbalah, que introduirà les grans preguntes que aclaparen el nostre món present: Quins canvis globals ens esperen en geopolítica, en les institucions públiques i en la mentalitat humana? Com canviarà l'equilibri de poder entre les principals potències econòmiques del món els propers dos anys? A aquestes i altres qüestions respondrà la reconeguda astròloga Yael Yardeni al llarg de la seva conferència, esperada per molts.

Yael Yardeni és una astròloga cabalística de renom mundial, consultora de polítics, empresaris i estrelles del món de l'espectacle, convidada a programes de televisió i fundadora de la primera Acadèmia d'Astrologia Cabalística del món.

Per Yael Yardeni L'any 2023 és un gran any de transició que conduirà tota la humanitat a una consciència completament diferent, una consciència connectada al valor de la persona. Avui dia, el valor d'una persona està lligat al vostre compte bancari i possessions. I el que veiem és que arriba un canvi d'entesa cap a una humanitat amb una consciència molt més elevada”.

Com deia el cèlebre escriptor, polític i filòsof francès André Malraux, El segle XXI serà espiritual o no serà”. L'astrologia cabalística considera que les nostres vides no són determinades per la posició dels planetes, sinó que el coneixement de la seva influència ens ajuda a comprendre millor les nostres vides.

A l'acte a Barcelona Yardeni explicarà com ens afectaran a tots i cadascun de nosaltres els grans esdeveniments planetaris i com podem preparar-nos per afrontar els canvis, incloent un pronòstic financer per a tots els signes de l'horòscop fins a l'abril del 2024 i les àrees potencials per a negocis i inversions, sector immobiliari, accions i criptomonedes.

El programa de l'esdeveniment inclou abordar els trànsits planetaris i el seu impacte al món actual, per analitzar per què estem esperant canvis globals a la geopolítica, les activitats de les institucions públiques i avançar sobre els gegantins canvis que se sobrevenen en la mentalitat humana. També s'abordaran els problemes que apressen el món actual, com els canvis en els equilibris de poder a les principals potències econòmiques del món per als propers dos anys, i les previsions financeres fins a abril 2024, elaborant un pronòstic financer per a tots els signes del zodíac fins a l'abril del 2024, analitzant les àrees més prometedores per a negocis i inversions, béns arrels, accions i criptomonedes.

Trajectòria personal

Yael Yardeni va néixer i va créixer a França, on va estudiar física i matemàtiques, i després medicina. Més tard es va mudar als Estats Units on es va enfocar a estudiar astrologia cabalística i psicologia regressiva. Ha guanyat reconeixement mundial a través del seu treball amb clients arreu del món i la seva participació a importants congressos com el Fòrum Internacional de Dones Maria Shriver. El nombre dels seus alumnes ha arribat a diversos milers i la geografia varia des dels Estats Units, Rússia i Israel fins al Brasil, les Filipines i Hong Kong.

Durant els darrers 15 anys, Yael ha estat l'astròloga personal de moltes celebritats del cinema i la música. El 2017, va obrir la primera Acadèmia d'Astrologia Cabalística del món. Actualment resideix a Londres.

Per primera vegada, vindrà a Espanya ia Barcelona a fer una conferència convidada pel Centre de Kabbalah amb la col·laboració del Reial Cercle Artístic de la Ciutat Comtal i de la Fundació de Foment Europeu (FFE). La fundació té com a objectiu realitzar actes de caràcter cultural com ara conferències, taules rodones i seminaris destinats a persones per enriquir els seus coneixements. En paraules de Félix Bentz, actual president del Reial Cercle Artístic (Reial Cercle Artístic) i d'aquesta fundació “Estem molt contents d'haver portat a Barcelona Yael Yardeni i el nostre desig és continuar donant suport a aquest tipus d'activitats que serveixin per millorar els coneixements i el respecte a diferents cultures”.

El Centre de Kabbalah és una organització sense ànim de lucre que ofereix cursos i esdeveniments sobre els ensenyaments del Zóhar i la Kabbalah tant als seus centres físics i grups d'estudi arreu del món com en línia.

· Més informació: https://www.kabbalah.com

Conferència ASTROTALKS 2023 UN MOMENT DE GRANS OPORTUNITATS"

DIA: Dimarts 18 d'abril del 2023

HORA: 19.30 ha 21.30 h

LLOC: Saló “Paranimf” de la Universitat de Barcelona Gran Via de les Corts Catalanes, 585, 08007 Barcelona

ENTRADES: 26 €

Venda d'entrades: https://houseoflight.es/  

Telèfon informació al públic +34 640862839


Font: GIRONANOTICIES.COM

Whatsapp Imprimir


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia